Τρόποι Αποστολής- Κόστος μεταφορικών.

  

Έξοδα Αποστολής

 Οι παραγγελίες σε όλη την Ελλάδα αποστέλλονται με ACS courier.

  

Οι αποστολές εντός Αττικής (εξαιρούνται τα νησιά που ανήκουν στο νομό), μέχρι 2 kg επιβαρύνονται με 3,00€ μεταφορικά.

Οι αποστολές για την υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός νομού Αττικής) μέχρι 2 kg, επιβαρύνονται με 4,00€ μεταφορικά.

  

Σε περίπτωση αντικαταβολής (σε όλη την Ελλάδα) υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2.00€

  

Χρόνοι Παράδοσης

 Προσπαθούμε ώστε όλες οι παραγγελίες που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 11:00 π.μ. και εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα, εντός Αττικής να παραδίδονται την επόμενη μέρα. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 11:00 π.μ. εντός Αττικής η παράδοση θα πραγματοποιείται εντός 48 ωρών. Για παραγγελίες για την υπόλοιπη Ελλάδα (εκτός Αττικής) που καταχωρούνται στο σύστημα μας μέχρι τις 11:00 π.μ. και εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα,θα παραδίδονται σε 1 με 3 ημέρες. Για παραγγελίες που καταχωρούνται μετά τις 11:00 π.μ. εκτός Αττικής η παράδοση θα πραγματοποιείται σε 2 με 4 ημέρες.

Εάν για κάποιο λόγο η παραγγελία σας καθυστερήσει, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο της καθυστέρησης και να σας προτείνουμε αν θέλετε κάποιο εναλλακτικό προϊόν. Για παραγγελίες άνω των 2 kg το κόστος αποστολής συμφωνείται κατόπιν συνεννόησης ανάλογα με το βάρος και όγκο του δέματος.

 Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητας του προϊόντος, ειδικής επεξεργασίας, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργιών, εορτών κ.τ.λ.

Boxed:

Sticky Add To Cart

Font: